уторак, 26. јануар 2016.

KUPATILA! Inspiracija za vašu kuću!

Ćao dragi naši!Danas za vas imamo neke primere kupatila.Izdvojili smo ono sto se nama činilo najlepše,a nadam se i vama.Nadamo se da ćemo vas ovim putem inspirisati i pomoći da i vaše kupatilo izgleda prelepo.Veliki pozdrav za sve vas!






понедељак, 25. јануар 2016.

DNEVNE SOBE! Inspiracija za vašu kuću!

Ćao svima!Ovog puta smo izdvojili neke neobične ideje za vaše dnevne sobe.U toj sobi provodimo najviše vremena.Cela porodica provodi vreme tu,zato je veoooma bitno da deluje lepo.Nadamo se da će vam se svideti baš kao i nama.Do sledećeg puta,veliki pozdrav za sve vas!




SPAVAĆE SOBE! Inspiracija za vašu kuću!


Ćao svima!Dobili smo inspiraciju da vam predlozimo veeoma neobične spavaće sobe.Nama su se na prvi pogled činile prelepoo,a nadam se da ćete i vi steći isti utisak.Veliki pozdrav do sledećeg puta!




DEČIJE SOBE! Inspiracija za vašu kuću!

Zdravo dragi naši!Ovog puta smo za vas izabrali dečije sobe koje su se nama specijalno svidele.Ako volite posebno,specijalno,drugačije i originalno,na pravom ste mestu.Ovo je mesto gde deca provode puuno vremena,gde se igraju,uče i dr.Zato je veoooma bitno da se oni osećaju lepo dok provode vreme u toj prostoriji.Za nas je bitno da ta soba bude lepih,vedrih boja i da bude šarena.Veliki pozdrav do sledećeg puta!